Gyors tippek bárki számára, aki részt vesz a cikk marketing világában


Van néhány kérdése a cikkmarketinggel kapcsolatban, mielőtt elindulna egy olyan úton, amely határozottan növelheti az online rangsorolását? Nos, ismernie kell azokat a dolgokat, amelyek miatt a cikkmarketing működik, és hogyan használhatja ezeket a stratégiákat a saját erőfeszítései során, és ez olyan tanácsokkal kezdődik, mint amilyenek ebben a cikkben találhatóak.


Fontolja meg, hogy másoknak fizet, hogy elvégezzék a cikkmarketinget, ha már jól elindult. Ez lehetővé teszi a mennyiségi marketinget. Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon, megkönnyítik, hogy több ezer kiváló minőségű cikket rendeljen meg, és néhány napon belül elkészüljön. Csak ne felejtse el előminősíteni a dolgozókat, különben megfullad a spamben.


Ha a célközönségének van saját szaknyelvi vagy szlengkifejezése, használja ezeket szabadon a cikkeiben. Ez nem csak azért fog tetszeni nekik, mert megértik, amit mond, hanem azért is, mert ezáltal úgy érzik, hogy inkább az ő egyedi csoportjukhoz tartozik.


Nézze meg a konkurenciát. Annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy olvasókat nyerjen, kutassa fel azokat a blogokat és weboldalakat, amelyek hasonló cikkeket kínálnak. Tudja meg, mit csinálnak, és találja ki, hogyan csinálhatná jobban. Ha olyasmit ad az olvasónak, amit máshol nem tudnak, az biztos módja annak, hogy visszatérjenek.


Hozzon létre fiókot egy cikkkönyvtár-weboldalon. A cikkkönyvtárak soha nem számíthatnak fel díjat a regisztrációért. Ha mégis megteszik, akkor nem egy jó hírű cégről van szó, és nem szabad használni. Csak az ingyenes oldalak használata intelligens és hatékony módja annak, hogy észrevegyék. A díjköteles oldalak általában nem kapnak akkora figyelmet.


Linkelje be magát! Minden egyes cikkeiben ne csak a weboldala honlapjára, hanem minden más, írt cikkre is adjon linkeket. Még ha ezek nem is pontosan relevánsak, a végén feltüntetheti őket, mondván, hogy "A szerző más cikkei közé tartozik...".


Ügyeljen arra, hogy a weboldalán közzétett cikkei ne csak frissek és érdekesek, hanem jól megírtak is legyenek. Egy nyelvtani hibákat és helyesírási hibákat tartalmazó cikk azonnal a hozzá nem értés érzetét kelti. Ne egyszer vagy kétszer, hanem háromszor is ellenőrizze le a munkáját. Használjon megbízható helyesírás-ellenőrzőt. Egy figyelemfelkeltő, csiszolt cikket az emberek meg akarnak majd osztani.


A cikkmarketing megkezdéséhez írjon egy eredeti cikket a weboldalára, ügyelve arra, hogy az elsődleges kulcsszavakra optimalizált és 400-500 szavas legyen. Azt szeretné, ha ez egy kiváló minőségű, jól megírt cikk lenne, mivel ez lesz az alapja a további cikkeknek. Küldje el a cikket az összes fontosabb RSS-csatornára. Miután a cikk megjelent a webhelyén, pingelje meg a webhelye RSS-hírcsatornáját.


Ha ezeket a tippeket használja fel, amikor online vállalkozásának cikkmarketingjét folytatja, meg fogja tapasztalni, hogy ez sokkal könnyebb, mint gondolta, és sokkal jövedelmezőbb vállalkozás, mint azt valaha is gondolta volna. Megtalálhatja azt az egyensúlyt a technikákban, amely különösen az Ön számára működik.