Használja ezeket a javaslatokat, hogy elérje a cikk marketing sikerét


Cikkeinek hírlevélen keresztüli marketingje kiváló ötlet lehet a megfelelő tervvel. Szüksége lesz egy ügyfélkörre, és ez lehet korábbi ügyfelek, barátok vagy blog-előfizetők. A hírleveleken keresztül történő cikkmarketing hátránya, hogy több időt kell erre a módszerre fordítani, mint más módszerekre, egyszerűen azért, mert meg kell terveznie egy sablont, el kell küldenie őket, valamint létre kell hoznia és meg kell formáznia az összes tartalmat. A hírlevelek legnagyobb előnye, hogy egyenesen az olvasók postaládájába juttatja el magát; ha kitartó és következetes, néhány ilyen hírlevelet el fognak olvasni, és cserébe az embereket a weboldalára irányítja. Ezt a sok kemény munkát kifizetődővé teheti, ha megnézi ezt a cikket, és követi ezeket a fontos tippeket.


Kutasson a témáinak, mielőtt írna róluk. Olyan embereknek próbál eladni, akik érdeklődnek a termék iránt, így, ha nem úgy néz ki, mint aki tudja, miről beszél, akkor ők tudni fogják. Végezze el a kutatást más blogokon, és használja a tényleges terméket, és az írása ezt tükrözi majd.


Ne terhelje túl a cikkét kulcsszavakkal. Egy cikkben, ha egy kulcsszó ötször vagy többször ismétlődik, mind a keresőmotorok, mind az olvasók nem fogják szeretni az oldalát. Ha az ajánlott kulcsszavak száma alatt marad, a cikkeit gyakrabban fogják felismerni a keresőmotorok, és az olvasók is sokkal boldogabbak lesznek.


Mielőtt cikket ír, alaposan vizsgálja meg a témákat, amelyekkel foglalkozni szeretne. Az írás előtti kutatással biztosíthatja, hogy cikkei aktuálisak és információdúsak legyenek. Cikkei ezután hasznosak lesznek olvasói számára, és sokan kezdenek majd úgy tekinteni Önre, mint a szakterületének szakértőjére, ami megkönnyíti a konverziókat.


Az újraíró programok és szolgáltatások növelhetik a marketingprogramban felhasználható cikkek teljes mennyiségét, de nem szabad kizárólag ezekre támaszkodnia. A fonott és átírt cikkek nem olyan népszerűek, mint az eredeti tartalom, sem az olvasók, sem a keresőmotorok körében. Cikkmarketingkampányának középpontjában mindig a kiváló minőségű, kézzel készített cikkeknek kell állniuk.


Amikor először kezd hirdetéseket írni, nagyszerű, ha úgy írja őket, mintha cikket írna. Ennek az az oka, hogy az emberek azonnal lekapcsolnak, ha hirdetéseket látnak, és sokkal nyitottabbak a történetek olvasására. Mire befejezik a történetet, már látják, hogy az egy hirdetés, és nagyobb valószínűséggel veszik meg, amit árul.


Jó ötlet, ha keveri a cikkek fajtáit, hogy legyen miből válogatnia. Ne csak "kérdés-felelet"-eket vagy "hogyan kell" útmutatókat írjon. Váltogassa ezeket a stílusokat, vagy dobjon be egy "top 10" listát. Váltogassa a különböző típusokat, és nézze meg, hogy melyek vonzzák a legnagyobb figyelmet.


A személyes tapasztalatok nagyon fontos tényezőt jelenthetnek a minőségi cikkek kidolgozásában. Ezek az Ön érzelmeiből fakadnak, amelyek részletesebben és személyesebbé válnak. Próbáljon meg olyan cikkeket írni, amelyek olyan dologhoz kapcsolódnak, amit ön csinált, vagy aminek ön is részese volt, ha maximalizálni szeretné a minőséget.


Legyen óvatos, amikor sok cikk könyvtárhoz csatlakozik. Lehet, hogy néhányuk valójában ugyanaz a végső könyvtár, különböző oldalakkal szétszórva, a nagyobb webes jelenlét érdekében. Ez azt jelenti, hogy a végén lehet, hogy csak önmagával fog versenyezni az olvasottságért, és ez hatalmas idő- és erőfeszítéspazarlás.


Mint fentebb említettük, a cikkmarketing egy hírlevélen keresztül kemény lehet, és jó eséllyel várnia kell egy kis időt, hogy lássa erőfeszítései eredményét. Csak adjon neki időt, és küldjön kiváló minőségű tartalmat a megfelelő embereknek, és ez működni fog az Ön számára. Ez csak egy a cikkek marketingjének számos módja közül, ezért végezzen egy kis kutatást is.