Hogyan indítsunk sikeres cikkmarketing vállalkozást

Ha Ön is olyan, mint sok mai vállalkozás, nagyobb jelenlétet szeretne az interneten, és úgy tűnik, hogy a cikkmarketing a legjobb megoldás. Mindaddig azonban nem fogja igazán látni a kívánt eredményeket, amíg meg nem szerzi a folyamattal kapcsolatos ismereteket. Ha megérti a cikkmarketing főbb fogalmait, ahogy ezek a tippek megmagyarázzák, akkor biztosan nagy hasznát veheti a gyakorlatnak.

Tartson lépést az iparág trendjeivel, hogy naprakész maradjon, és javítsa általános vásárlói elégedettségét. Próbáljon meg minél több, az üzlettel kapcsolatos cikket elolvasni, hogy megértse, hogy bizonyos aktuális események hogyan befolyásolják azt, hogy az ügyfelek hogyan vásárolják meg termékét vagy szolgáltatását. Ez mindenkor elősegíti vállalkozása virágzását.

Visszajelzést szeretne kapni olvasóitól. Olvasói hasznosnak érzik magukat, ha megengedik nekik, hogy elmondják, mit szeretnek és mit nem. Ha megengedi olvasóinak, hogy visszajelzést adjanak, lehetőségük nyílik megosztani Önnel ötleteiket. Nemcsak tetszik nekik, de ötleteket is kaphat marketing taktikájának fejlesztéséhez, hogy jobban megfeleljen az olvasóknak.

Győződjön meg róla, hogy a cikkek jó minőségűek. Ha sok elírási, helyesírási vagy nyelvtani hibája van, amatőrnek tűnik. Az emberek nem fogják önt komolyan venni, és kerülni fogják az összes cikkét. Ugyanez igaz arra az esetre is, ha téves tényeket közöl vagy hazudik olvasóinak.

Fontolja meg, hogy fizessen másoknak a cikkek marketingjéért, ha már jól indult. Ez lehetővé teszi a mennyiségi értékesítést. Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon Mechanical Turk, megkönnyítik több ezer kiváló minőségű cikk üzembe helyezését és néhány napon belüli elkészítését. Csak ne felejtse el előzetesen minősíteni dolgozóit, különben belefullad a spambe.

Ahogy ebben a tippben is látja, minden bekezdését rövidítse le. A közvélemény alátámasztja azt az elméletet, miszerint az emberek nagyobb eséllyel lesznek elterelve, amikor online olvassák anyagaikat, nem pedig egy könyvből vagy papírból. Ez azt jelenti, hogy minden bekezdést rövidnek, lényegre törőnek és informatívnak kell lennie, ha fel akarja kelteni az olvasó érdeklődését.

Használjon cikk forrásdobozt. Ez egy bekeretezett doboz minden cikkének végén. Ez egy kis háttér információt ad az olvasónak a cikk szerzőjéről, hol találhat több cikket ugyanattól az írótól, milyen projekteken dolgozik, és néha tartalmaz egy képet is.

Hozzon létre egy fiókot egy cikkjegyzék webhelyen. A cikk könyvtárak soha nem fizethetnek a regisztrációért. Ha igen, akkor ez nem egy jó hírű cég, és ne használja. Csak az ingyenes webhelyek használata intelligens és hatékony módja annak, hogy észre vegyék. A fizető webhelyek általában nem kapnak annyi figyelmet.

Ha minden cikkhez ragaszkodunk egy írásstílushoz, az biztos módszer az olvasók elvesztésére. Ha ugyanazt az írási formulát látja újra és újra, akkor elveszíti az olvasók érdeklődését a marketing iránt. A cikkek frissek és változatos megőrzésével új olvasókat vonzhatunk a cikkeikhez.

Annak ellenére, hogy a cikkmarketing tartalommal foglalkozik, ez egy olyan vállalkozás, amely a kereslet-kínálat alapelvein keresztül működik. Ez azt jelenti, hogy azonosítania kell a keresletet a piacon, majd meg kell fogalmaznia az írást, hogy megfeleljen ennek az igénynek, és kínálatként működjön.

Hagyja, hogy vállalkozása marketingterve naprakész és pontos legyen, de győződjön meg arról is, hogy megértette a cikkmarketinget, mielőtt belevágna. Jobban meg kell értenie, hogy miről van szó, és mit tehet annak érdekében, hogy a folyamat a legjobban működjön vállalkozása számára. Ha elkötelezett a jobb marketing iránt, akkor ezeket a tippeket előnyére fogja használni.