Videomarketing újonc? Ez az alapvető irányelv az Ön számára készült!

Szeretné, ha lenne mód a vállalkozásának népszerűsítésére a látványelemek felhasználásával? Ha igen, akkor szerencséje van, mivel van egy technika, amelyet érdemes lehet kipróbálni. A technikát videomarketingnek hívják, és a következő cikkből számos tipp segítségével megtudhatja, hogyan kell használni.

Az interneten a legnépszerűbb keresett témák a „hogyan kell”. Ha létrehoz egyet, segíthet az embereknek, miközben bemutatja termékét. Az embereket jobban fogja érdekelni, amit kínál, ha szakértőként gondol rád.

Kezdje a videót azzal, hogy elmondja nézőinek, hogy mit fog tanítani nekik, vagy mit fog megosztani velük. Ezt követően tartsa be ígéretét, és adja át a tartalmat. Ha világosan kimondod, mit fogsz tenni, majd megteszed, a nézők nagyobb valószínűséggel újra megnézik a videóidat.

Bátorítsd nézőidet, hogy kommentáljanak a videódhoz, és oszd meg barátaiddal. Nagyon előnyös lehet, hogy minél több hangot kelt a videó, még akkor is, ha negatívan ferde. A videó megosztása elősegíti, hogy az Ön erőfeszítése nélkül továbbítsa üzenetét másoknak, és az emberek nagyobb valószínűséggel tekintenek meg egy baráttól küldött tartalmat.

Az emberek szeretnek videókat megosztani, ezért használja őket minden más levelezés helyett, amelyben jelenleg vesz részt. Ha valami nagy dolgot szeretne bejelenteni, tegye meg videón! Szeretne válaszolni az ügyfél kérdésére? Ha teheted, tedd nyilvánossá videón keresztül. Minél több videót készítesz, annál jobb.

Lépj kapcsolatba nézőiddel a YouTube-on a megjegyzések engedélyezésével. Rendszeresen nézze át megjegyzéseit, és válaszoljon a kérdésekre, vagy egyszerűen köszönje meg a felhasználók visszajelzését. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók kényelmesen megoszthassák véleményüket. Figyelnie kell minden olyan videóra is, amelyet válaszként tesz közzé, és esetleg fel kell tüntetnie, ha releváns a témája szempontjából.

Videómarketing segítségével reklámozhatja más webhelyeit, beleértve a közösségi oldalakat is. Ha valaki véletlenül belebotlik a YouTube-csatornájába, az Ön érdeke, hogy a Facebook- és Twitter-oldalaira irányítsa őt. Más webhelyek reklámozása rájuk tereli vállalkozását. Ezzel növelheti az üzleti tevékenységet a webhelyén.

Legyen egy alapjáték a videómarketing-promóciójához. Azt gondolni, hogy a következő vírusos videóval aranyat érsz, olyan, mintha lottószelvényeket használnál nyugdíjas tervként. Jól működik azok számára, akik nyernek, de a legtöbb veszít és nagyot veszít. Folyamatosan állítson elő tartalmat, és minden videót határozottan reklámozzon. Ha van benne vírusvideó, az magától megjelenik.

Használjon fülbemászó és leíró címet. Amellett, hogy a potenciális nézők az első benyomást keltik a videódról, a címed önmagában is vonzza az internetes forgalmat. A keresőmotorok látják a videód címében szereplő kulcsszavakat, és elősegíthetik webhelye rangsorolását. Győződjön meg arról, hogy a cím rövid, leíró jellegű és hatásos.

Amikor a WordPress használatával tesz közzé videókat, tekintse meg a video-webhelytérkép-bővítményeket, amelyek segítségével egyszerűen hozzáadhatja az új videót a jelenlegi video-webhelytérképéhez. Ilyen webhelytérkép nélkül a Google nem indexeli videóit, ezért az őket kereső nézők soha nem lesznek szerencsések, hogy megtalálják őket.

Amint látja, a videómarketing az egyik legjobb módja vállalkozása népszerűsítésének. A videómarketing révén egy teljesen új közönséget érhet el, amivel páratlan sikereket érhet el vállalkozása. Emlékezzen a cikk tartalmára, amikor eljött az ideje, hogy videómarketinggel fokozza vállalkozását.